Top

Fat (video) Tuesday – Fat Bike Finland

Winter fat-biking in Ruka Finland by Pekka Lintusaari.

Vuoden ensimmäiset tunnit kuluivat sähkö-fatbiken selässä Rukatunturin kupeessa! Merkattu reitti kulkee nimellä Pyhän Jyssäys Pikku Pyhävaaralle josta kiertää takaisin kohti Rukan hiihtokeskusta reitin lähtöpaikalle. Tämä on mun ehdottomia suosikkireittejäni. (Mahdollisuus kiertää myös lyhyempänä “Hirsilammen talvireitti”) Pistä kommenttia, jos tykkäsit maisemista! Ootko muuten jo testannut sähköfatbikea?

I spent my first hours of the year on fatbike winter trail! This trail next to Ruka Ski Resort is one of my favourite places. The trail is called “Pyhän Jyssäys”. Please leave a comment below if you like these landscapes! Let me know what are your thoughts about cycling in winter and have you already tried an electric fatbike? Pyhän Jyssäys info / Trail info: https://bit.ly/2R0Nge8 Hirsilammmen (helpompi ja lyhyempi) reitti / Trail info 2. (easier & shorter trail) https://bit.ly/2Nx1pgX Rukan talvipyöräilyn infosivusto / Ruka winter biking info page: https://www.ruka.fi/talvipyoraily www.pekkalintusaari.com

Pekka Lintusaari

, ,

3 Responses to Fat (video) Tuesday – Fat Bike Finland

 1. Allroy February 19, 2020 at 4:31 am #

  Very beautiful! Definitely made me feel like I was there. The snow was so white that I felt like I needed my goggles to watch.

  • Gomez February 19, 2020 at 6:38 am #

   They were all riding E-Bikes

 2. Allroy February 19, 2020 at 3:34 pm #

  I saw that Gomez. Arrrg. 😬
  Nothing is sacred. I would hate to throw a leg over my 50+lb bike , get half way out to the middle of nowhere and realize that I haven’t charged the batteries. Good news is that the snowmobiles could rescue you I guess 🤷‍♂️

Leave a Reply